Tuleviku uus kogukonnakodu on lokaal Legend

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellest hooajas on Tuleviku klubi fännipesa lokaalis Legend.
Sellest hooajas on Tuleviku klubi fännipesa lokaalis Legend. Foto: JK Tulevik

Kolmapäeval lõid Viljandi jalgpalliklubi Tulevik juht Raiko Mutle ja kesklinnas asuva lokaali Legend omanik Tiit Mädamürk käed ning Legendist saab algavast hooajast Viljandi vutiklubi fännide ja kogukonna uus kodukohvik. Alanud koostöö avaüritus leiab aset juba eeloleval nädalavahetusel.

«Väga hea meel on, et leidsime Legendi inimestega nii suure ühisosa,» annab Raiko Mutle teada klubi kodulehe vahendusel. «Kohviku suurepärane asukoht kesklinnas, vaid kiviviske kaugusel linnastaadionist teeb uuest kogukonnapesast hubase kogunemispaiga nii fännidele kui meie klubi lastele ja nende vanematele. Peagi saame kuulutada rõõmsaid ja maitsvaid sõnumeid ning vahvaid ühistegevusi, mida äsja alanud koostöö endaga tänavu kaasa toob.»

Legendi lokaali omanik Tiit Mädamürk kinnitas, et alustab koostööd Viljandi kogukonna ühe tähtsama tegija, Tuleviku vutiklubiga suurima heameelega ja ootab klubilisi külla.

Juba sel laupäeval kell 12.30 oodatakse kõiki Viljandi Tuleviku fänne, sõpru ja poolehoidjaid Legendi, sest Premium-liiga saab lõpuks kauaoodatud alguse, kui Viljandi Tulevik läheb Tallinnas vastamisi valitseva meistri FC Floraga. Legendis saab kahelt suurelt ekraanilt mängu vaadata, keha kinnitada ning joogipoolist nautida. Mängu poolajal leiab Legendi legendi Mart Saare juhtimisel aset uhkete auhindadega välkmnemoturniir. Mängu järel läheb otse lokaalist eetrisse esimene Tulevik TV fännistuudio saade.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles