Eestimaa sportlik rahvas koguneb Viljandimaale

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talimängude üks olulisemaid võistluspaiku on Holstre-Polli vabaajakeskus, kus kahel päeval saab teoks murdmaasuusatamise mõõduvõtt. Heades oludes on võistlejatel kasutada viiekilomeetrine võistlustrass.
Talimängude üks olulisemaid võistluspaiku on Holstre-Polli vabaajakeskus, kus kahel päeval saab teoks murdmaasuusatamise mõõduvõtt. Heades oludes on võistlejatel kasutada viiekilomeetrine võistlustrass. Foto: Marko Saarm

Sel laupäeval ja pühapäeval toovad 34. Eesti omavalitsuste talimängud meie maakonna spordiväljakutele ligemale 1500 osalejat. Eestimaa spordiliidu Jõud korraldusel asetleidvaid mänge on hiljutisest haldusreformist tingituna ka teatud moel ajakohastatud.

Spordiliidu Jõud peasekretär ja võistluste peakoordinaator Tarmo Volt nimetas üheks suuremaks uuenduseks asjaolu, et linnade ja valdade mänge peetakse koos ja ühessamas paigas. See kajastub ka nimes.

«Kui varasematel aastatel on linnad ja vallad mõõtu võtnud samal ajal, kuid eri paigus, siis nüüdsest on need koos. Omavalitsuste koondarvestust peetakse aga kolmes rühmas,» selgitas Volt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles