Linn tahab hilinejat trahvida, hilineja arvates on trahv hiljaks jäänud (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samal päeval, kui endine Viljandi linnapea Ando Kiviberg (vasakult teine) ja osaühingu At Home esindajad sõlmisid projekteerimislepingu, poseerisid nad Sakala fotograafile. Koos Kivibergiga on fotol Mihkel Urmet, Diana Taalfeld ja Ülle Maiste.
Samal päeval, kui endine Viljandi linnapea Ando Kiviberg (vasakult teine) ja osaühingu At Home esindajad sõlmisid projekteerimislepingu, poseerisid nad Sakala fotograafile. Koos Kivibergiga on fotol Mihkel Urmet, Diana Taalfeld ja Ülle Maiste. Foto: Elmo Riig

Kui Viljandi linnavalitsus sai kesklinna ümberehitamiseks tellitud projekti kätte 71 päeva õigest ajast hiljem, esitas ta projekteerijale leppetrahvi nõude. Arhitektid ei kavatse maksta, sest leiavad, et hoopis leppetrahvi nõue on hiljaks jäänud.

«See leppetrahvi punkt on lepingusse võib-olla pisut niru saanud, aga see on nüüd juristide vaidlus,» tunnistas Viljandi abilinnapea Kalvi Märtin. Ta ei osanud eile arvata, kas leppetrahv jääb jõusse või mitte, sest linnavalitsus arutab olukorda pärast juristidega konsulteerimist uuesti esmaspäeval.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles