Kahest hoiatavast põlengust tulesurma ärahoidmiseks ei piisanud

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi päästeameti inspektorid tunnistasid Reinu tee 26a maja eile tuleohutuks, kolis Elve Öövel koos abikaasaga ajutiselt sotsiaalmajja, kus neid ootasid soe tuba ja söök.
Kuigi päästeameti inspektorid tunnistasid Reinu tee 26a maja eile tuleohutuks, kolis Elve Öövel koos abikaasaga ajutiselt sotsiaalmajja, kus neid ootasid soe tuba ja söök. Foto: Elmo Riig

«Kas kruusi peab kaasa võtma?» küsis Elve Öövel eile hommikul Viljandi päevakeskuse töötaja Anne Pääsukese käest, kui pakkis oma kodus asju, et minna koos abikaasaga teadmata ajaks sotsiaalmajja elama.

Seal olid nad juba öö veetnud, sest esmaspäeva õhtul enne kella kaheksat puhkes nende kodumajas Reinu tee 26a tulekahju, mis sundis elanikke oma kodudest lahkuma. Lõplikult lahkus esimesel korrusel elanud mees, kelle korterist tuli alguse sai. Lisaks viis kiirabi haiglasse kolm inimest, kes pääsesid pärast turgutamist koju.

Päevakeskuse töötaja Anne Pääsukene ütles, et sotsiaalpinda vajas vaid ühes korteris elanud abielupaar, seesama, kellega ta tuli eile korraks tagasi, et veel vajalikke asju võtta. Näiteks pakkis Elve Öövel kaasa raadio, soojemad riided ja kaks telefoni koos laadijatega. Ta ei osanud öelda, millal nad koju tagasi tulevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles