Sundvalduse seadmine pole Mati teed elanikele veel tagasi toonud

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu sügisel, kui Mati tee üles künti, võttis see viielt talult ära kõige otsema ligipääsu ligi kuue kilomeetri kaugusel asuvale Karksi-Nuiale. Praeguseks on Mulgi vald kehtestanud Kassepa kinnistule sundvalduse, kuid omanik soovib selle otsuse vaidlustada.
Mullu sügisel, kui Mati tee üles künti, võttis see viielt talult ära kõige otsema ligipääsu ligi kuue kilomeetri kaugusel asuvale Karksi-Nuiale. Praeguseks on Mulgi vald kehtestanud Kassepa kinnistule sundvalduse, kuid omanik soovib selle otsuse vaidlustada. Foto: Marko Saarm

Sügisene mure, mis tekkis siis, kui Mulgi vallas lasi maaomanik üle oma põllu kulgeva Mati tee üles künda, nii et lapsed enam hästi kooli ei pääsenud, näitab küll lahenemise märke, kuid selge pole veel midagi. 

«Seis on meil sama nagu enne, siin midagi muutunud ei ole. Jala käime üle põllu, aga lapsed muidugi saavad teist kaudu koolibussiga kooli,» märkis Tiia Rehemaa, kelle pere elab Metskülas Vaikna talus. See on üks neist majadest, mis jäi otseteeta. Teiselt poolt naabertalunik sulges läbipääsu enamikule erasõidukitele, kuid lubab koolibussil siiski läbi sõita. 

«Seegi suureks asjaks,» märkis Rehemaa ja lisas, et muul ajal käivad nad ligi kuus kilomeetrit jalgsi Karksi-Nuia. «Praegu on maa veel kõva,» sõnas ta ja lisas, et kõik asjad tuleb üle põllu käe otsas tassida, sest autoga liikuda ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles