Ministeerium muudab vägistaja Viljandisse tantsuõpetajaks toonud ühingu toetuslepingut

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siseministeeriumi asekantsler Erkki Koort taunis kirjas mittetulundusühingule Eesti Pagulasabi kirminaalkorras karistatud Samer Khatebi kutsumist Viljandisse kultuurilõimelisele üritusele.
Siseministeeriumi asekantsler Erkki Koort taunis kirjas mittetulundusühingule Eesti Pagulasabi kirminaalkorras karistatud Samer Khatebi kutsumist Viljandisse kultuurilõimelisele üritusele. Foto: Liis Treimann

Reedel saatis siseministeeriumi asekantsler Erkki Koort tauniva sisuga kirja mittetulundusühingule Eesti Pagulasabi, kes oli toonud Viljandisse kultuuriakadeemia ruumidesse araabia rahvatantsu õpetama kriminaalkorras karistatud vägistaja Samer Khatebi.

Siseministeeriumi kommunikatsiooninõunik Karin Kase selgitas, et kirjas taunitakse kriminaalkorras karistatud rahvusvahelise kaitse saaja osalemist üritusel tegevuse läbiviijana, sest sellest tulenev negatiivne meediakajastus võib takistada projekti eesmärkide saavutamist. Samuti palutakse tema sõnul toetuse saajal oma sammud projektide elluviimisel edaspidi läbi mõelda, et selliseid situatsioone ei tekiks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles