Saanimees ajas talupidajatel kopsu üle maksa (8)

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasara külas elav Janika Viidebaum jälitas pühapäeval koos abikaasaga mootorsaanil sõitjat, kes pererahva kinnitusel oli otse üle põllu sõitnud ja nõnda taliviljale kahju teinud.
Vasara külas elav Janika Viidebaum jälitas pühapäeval koos abikaasaga mootorsaanil sõitjat, kes pererahva kinnitusel oli otse üle põllu sõitnud ja nõnda taliviljale kahju teinud. Foto: Janika Viidebaum

Viljandi vallas Vasara külas elav Janika Viidebaum kirjutas eile keskpäeval politseile avalduse, et korrakaitsjad võtaksid ette inimese, kes pühapäeval mootorsaaniga üle nende põllumaa sõites talivilja rikkus ja peatumismärguannete peale hoopis gaasi lisas.

Nagu Viidebaum nentis, poleks kogu lugu üldse nii kaugele läinud, kui saanimees oleks kinni pidanud ning nad oleksid saanud temaga rääkida. Et aga sõitja käitus naise kirjeldust mööda väga ülbelt, kutsub ta nüüd ka teisi põllumehi, kes on samamoodi kahju saanud, asjale ametlikku käiku andma.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles