Esimene rongkäik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinimustvalge lipuga Artur Pramann isa Priidu kukil ning ema Reet kõrval kõndimas – nii läbis väikemees oma esimese Eesti sünnipäeva rongkäigu.
Sinimustvalge lipuga Artur Pramann isa Priidu kukil ning ema Reet kõrval kõndimas – nii läbis väikemees oma esimese Eesti sünnipäeva rongkäigu. Foto: Elmo Riig

​Kolmeaastasele Artur Pramannile oli Eesti riigi 100. sünnipäev esimene, mida ta koos vanematega Viljandis rongkäigus uudistamas käis. Ehkki paar päeva hiljem oli Artur pisut nohune, jäi ta riigi sünnipäeva tähistamisega väga rahule.

«Lasteaias olid õpetajad väga head tööd teinud ja Artur teadis täpselt, mis päev see on,» rääkis Arturi isa Priit, kelle õlgadel väike poiss rongkäigu Viljandi kohtumaja eest lauluväljakule läbis.

Eesti Vabariigi 100. aastapäeva tähistamiseks korraldatud ettevõtmistes osales Viljandis palju rohkem inimesi kui varasematel aastatel. Linn oli tellinud lauluväljakule tavalise 400 supiportsu asemel 500, aga sellestki jäi väheks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles