Maaülikooli avab kõrghariduse huvilistele uksed

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Maaülikool korraldab 28. veebruaril õppimivõimalusi tutvustava päeva.
Eesti Maaülikool korraldab 28. veebruaril õppimivõimalusi tutvustava päeva. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Veebruari viimasel päeval ootab Eesti maaülikool kõrgharidushuvilisi tutvuma õppekavade ja seltsidega, kuulama praeguste tudengite kogemusi ülikoolis õppimisest ning osalema praktilistes töötubades.

Lahtiste uste päev algab kell 10 infomessiga maaülikooli peahoone fuajees. Sellele järgneb ülikooli mänguline lühitutvustus. Kell 11 räägivad maaülikooli tudengid, miks nad oma eriala õppima tulid, millised on nende senised praktilised kogemused ja mida toob tulevik. Avatud on ka karjäärikohvik, kus küsida nõu erialavaliku osas.

Lisaks saab osa võtta praktilistest töötubadest, kus uuritakse e-turunduse põhimõtteid, loomade kloonimist ja heaolu, jäätise valmistamist, kinnisvara- ja maakorraldust ning muud põnevat. Töötubades on võimalik tutvuda valdkondade igapäevase aparatuuriga ning esitada küsimusi oma eriala spetsialistidele Eestis ja maailmas.

28. märtsil on lahtiste uste päevad korraga neljas Tartu kõrgkoolis: Eesti maaülikoolis, Tartu ülikoolis, Tartu tervishoiu kõrgkoolis ja Tartu kõrgemas kunstikoolis.

Täpsem info maaülikooli lahtiste uste päeva ja töötubade kohta on kooli veebilehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles