Virumaa mees jooksis kohalike eest ära

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staieri talvejooksu võitis Andrus Lein.
Staieri talvejooksu võitis Andrus Lein. Foto: KÄDI SALME

Laupäeval Päril teoks saanud Viljandi vastupidavusalade klubi Staier talvejooksu võitis Andrus Lein, kes edestas 10,3-kilomeetrisel rajal ligemale kahe minutiga paarisrakendina liikunud viljandimaalastest vendi Ülari ja Aaron Kaisi.

Lääne-Virumaalt pärit Andrus Lein läbis talvistest oludes maanteejooksu ajaga 36.27. Talle järgnenud teise ja kolmanda koha omanikud Ülari ja Aaron Kais said lõpuprotokolli võrdse tulemuse 38.29, ent vanem vend reastati nooremast siiski kõrgemale.

Esikolmikule järgnesid Viljandimaa mehed Olav Paris, Indrek Hubel ja Meelis Rink. 68 põhidistantsil tulemuse kirja saaanud osaleja seas oli parim naine Minna Kuslap Tartust. Aeg 42.47 andis talle üldises pingereas 12. koha. Naistest oli teine mullune parim Sille Puhu Viljandist. Tema oli ajaga 45.22 üldises pingereas 16. lõpetanu.

26. korda peetud talvejooksu tulemustega saab tutvuda siin ning Kädi Salme fotogaleriid spordivõistlustest on võimalik näha siin.

Talvejooksu kavva kuulunud viiekilomeetrise noortejooksu parim oli Kardo Tamm Kolga-Jaanist.

Staieri talvejooksuga algas Viljandi valla seeriajooks. Neljast võistlustest koosneva sarja järgmine mõõduvõtt peetakse 15. aprillil Viiratsis Kolme Tamme jooksuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles