Aerutajad täiendasid Narva jõel kontot

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti aerutajate karikasarja kahel Narvas sõidetud etapil teenisid Viljandi sportlased korraliku punktilisa. Kahel kavas olnud individuaaldistantsil võidutses Tanel Heli ning kerkis meeste kanuusõitjate arvestuses üldliidriks. Kahe võiduga tagas juhtpositsiooni ka C-klassi kuuluv Ronalt Volt.

Laupäeval piirilinnas asetleidnud võistlustel sõideti ühe- ja kahepaatide 200 meetri sprindi distantse, pühapäeval oli neile pikema võistlusdistantsina kavas 1000 või 5000 meetrit.

Meeste ühekanuul pani Narvas kaks etapivõitu taskusse Tanel Heli, kes oli võidukas mõlemal distantsil. Kahekanuul tuli viljandlane koos tallinlase Mihhail Boitsoviga võitjaks 5000 meetris ja sprindis lõpetasid nad teisena.

1997. aastal sündinud, C-klassi kuuluv Viljandi spordikooli õpilane Ronalt Volt näitas Narvas taas head minekut. Karikasarja avavõistluse võitnud noormees oli ka seal konkurentidest üle kahel distantsil ja püsib oma võistlusklassis liidripositsioonil.

Naiste ühesüstal tegi nädalavahetusel head sõitu Eve Külasalu: sprindis oli ta teine ja 1000 meetris kolmas. Koos tallinlanna Valeria Mitrofanovaga sai ta sprindis teise ning 1000 ja 5000 meetris kolmanda koha.

Meeste kahekanuu 5000-meetrisele võistlusmaale startinud Mihkel ja Madis Vitsut said kirja teise tulemuse. Madis Vitsuti ja tartlase Erik Koitla kahekanuude sprint päädis kolmanda tulemusega.

Viljandi spordikooli aerutajate treeneri Kalev Heli sõnul saavad sportlased nüüd paar nädalat veidi hinge tõmmata, et jätkata karikasarja mai lõpul neljanda ja viienda etapiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles