Viljandimaa teises liigas võidutses Partner

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa meeste teise liiga võrkpalliturniiri võitis meeskond Partner.
Viljandimaa meeste teise liiga võrkpalliturniiri võitis meeskond Partner. Foto: Erakogu

Juba kolm hooaega on spordihoone juhataja Leho Estorni eestvõttel korraldatud peale maakonna meeste võrkpalli meistrivõistluste Päril ka Viljandimaa teise liiga turniir. Sel hooajal kujunes viimati mainitu suuremakski kui äsja lahenduse saanud meistrivõistlused.

Teine liiga alustas novembris viie võistkonna osavõtul. Kaheringilisele põhiturniirile järgnesid poolfinaalid ja medalikohtumised.

Leho Estorn ütles, et hakkas kolme aasta eest teise liiga turniiri korraldama võrkpallihuviliste soovile vastu tulles. «See mõõduvõtt oli alguses mõeldud eelkõige neile mängijatele, kes on pidanud maakonna meistrivõistluste taset oma oskuste tarvis liiga kõrgeks,» seletas ta.

Tänavu kujunes teine liiga Estorni meelest Viljandimaa võrkpallielus valitsevate segaduste ja organisaatorite suutmatuse tõttu oodatust tublisti tugevamaks. «Nii mõnigi mängija otsustas selles kaasa teha, arvates, et maakonna meistrivõistlusi tänavu ei peetagi. Nimelt ei tohi suurele maakondlikule mõõduvõtule registreeritud mehed teise liiga juhendi järgi selles mängida,» rääkis Leho Estorn.

Teise liiga finaali, mis peeti aprilli lõpul, jõudsid meeskonnad Partner ja Päri/Pärsti, kolmanda koha pärast läksid vastamisi Sveltpam ja Spordikool. Mõlemad vastasseisud lahenesid 3:0 ning teise liiga meeskonnad reastusid järgmiselt: 1. Partner, 2. Päri/Pärsti, 3. Sveltpam, 4. Spordikool ja 5. Viiratsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles