Tuleviku esindusmeeskond sai täiendust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi jalgpalliklubiga Tulevik liitusid poolkaitsjaid Tauno Mõttus (vasakul) ja Alex Roosalu.
Viljandi jalgpalliklubiga Tulevik liitusid poolkaitsjaid Tauno Mõttus (vasakul) ja Alex Roosalu. Foto: JK Tulevik

Viljandi jalgpalliklubiga Tulevik liitusid poolkaitsjaid Tauno Mõttus ja Alex Roosalu, kellega allkirjastati hooaja lõpuni kestev laenuleping.

22-aastane Tauno Mõttus on SC Reali kasvandik, kes on viimased kolm aastat veetnud Tallinna Kalevi ridades. Mullu pidas ta Kalevi eest esiliigas 20 kohtumist ja lõi neis kaks väravat. Kõrgliiga tasemel esindas Tauno Mõttus Tallinna Kalevit 2013. aastal.

Lepingu sõlmimisel järel kinnitas Mõttus, et meeskond on teda mõnusalt vastu võtnud. «Tahan aidata meeskonda, nagu suudan,» lausus ta.

Oma Premium-liiga minutite järele tuleb Viljandi Tulevikku 18-aastane Tallinna FC Levadia kasvandik, Eesti jalgpalli liidu stipendiaat Alex Roosalu. Poolkaitsja, kuid ka keskkaitsjana mänginud Roosalu tegi mullu oma Tallinna koduklubis kõrgliiga debüüdi, kui sekkus vahetusest mängu Tallinna FC Flora vastu. Esiliigas mängis Alex Roosalu FC Levadia U-21 meeskonnas 2017. aastal 30 mängu, milles lõi kaks väravat. Ta on ka erinevate vanuseklasside noortekoondislane, U-19 koondise debüüdi tegi ta 2016. aastal.

Roosalu avaldas samuti kokkuleppele jõudmise üle head meelt ning lubas nüüd keskendunult tööle asuda, et treeneri usaldust ja mänguminuteid võita.

Tauno Mõttus hakkab Tulevikus kandma mängusärki numbriga 42, Alex Roosalu numbriks saab 6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles