Veerand sajandit rahva teenistuses

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Riisk
Tarmo Riisk Foto: Kristi Markov

Seni pole ükski omavalitsusjuht saanud Viljandi maakonna kõrgeimat tunnustust, Viljandimaa vapimärki. Täna antakse see Kõo valda algusest lõpuni juhtinud 60-aastasele Tarmo Riiskile, kes on suure poliitika tegemise asemel pühendunud lihtsate inimeste abistamisele.

«Hällõu!» hõikas Tarmo Riisk telefonitorru, kui sõitis teisipäeva hommikupoolikul Suure-Jaanist Kõo poole. Nagu ta nentis, on roolikeeramist pärast valdade liitmist juurde tulnud, aga oma rahva teenimise töö on ikka samasugune, nagu ta on teinud maakonna pikaajalisima vallavanemana 25 aastat järjest. Ta on nimelt öelnud, et kui suures vallas valitsetakse, siis väikses teenitakse oma rahvast.

Põhja-Sakala valla Kõo ja Võhma piirkonna juhina seisab Riisk endiselt hea inimeste eest, kes ise kõige paremini hakkama ei saa. Sotsiaaltranspordi eest vastutajana sõidutab ka ise hommikuti külalapsi kooli ja vajaduse korral kedagi näiteks Tartusse arstile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles