Tipptegijad räägivad ettevõtlikuna maailma minemisest

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtja Arno Kütt
Ettevõtja Arno Kütt Foto: Marko Saarm

Reede õhtul on Viljandi kultuuriakadeemia Wimka hoones inspiratsiooniõhtu «Ettevõtlikuna maailma», kus oma kogemustest räägivad pakiroboteid tootva aktsiaseltsi Cleveron kaasasutaja Arno Kütt ning selleaastase maailmakoristuskampaania eestvedaja Anneli Ohvril. Tulijad saavad teada, miks ja kuidas on need maailmatasemel ettevõtmised sündinud ning kuidas need seestpoolt välja näevad.

Inspiratsiooniõhtute sarja korraldava aktiivsete noorte ühenduse JCI Viljandimaa presidendi Arti Küti sõnul on nende eesmärk luua keskkond ja tekitada indu, et heade inimeste mõtete koosmõjul tekiks veelgi ägedamaid ettevõtmisi.

«Ühiskonnas on väga palju noori, aktiivseid ja teotahtelisi inimesi, kes tahavad teha midagi ägedat, kuid kes otsivad alles oma õiget sihti ja suunda. Meie tahame, et kõik Viljandi aktiivsed inimesed saaksid võimaluse näha, kuulda, küsida nõu ning ammutada inspiratsiooni oma alla tipptegijatelt, et selle kaudu areneks ja sünniks uued Cleveronid ja Skype`id,» ütles Kütt pressiteate vahendusel.

Projektijuht Rode Luhaääre sõnul on mõlemad esinejad lisaks väljapaistvatele saavutustele ka toredad inimesed. «Arvan, et huvitav on kuulda, milline on selliste inimeste igapäev, harjumused ja mõtted,» lisas ta.

Inspiratsiooniõhtu kohta saab rohkem teavet ning sellele tasuta registreeruda aadressil www.inspiratsioon.eu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles