Viljandi murdis võimsa avapoolaja abil Kehra

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC teenis kolmapäeval võidu, kui suutis meistriliiga kohtumises võõrsil alistada HC Kehra / Horizon Pulp & Paper meeskonna.
Viljandi HC teenis kolmapäeval võidu, kui suutis meistriliiga kohtumises võõrsil alistada HC Kehra / Horizon Pulp & Paper meeskonna. Foto: Elmo Riig

Käsipalli meeste meistriliigas peeti kolmapäeva õhtul vaheturniiride teise ehk üldiselt 16. vooru kohtumisi. Olulisimas vastasseisus oli Viljandi HC võõrsil 32:26 üle HC Kehra/Horizon Pulp&Paperist. Võidu said tabelisse juurde ka Põlva Serviti ja HC Viimsi/Tööriistamarket, kes alistasid vastavalt Põlva Coopi ja Aruküla/Audentese.

Kehras peeti tuline kohtumine, kus jagati kokku üksteist kaheminutilist karistust ja hoiatuse teenisid mõlemad peatreenerid. Algus oli tasavägine, ent 2:2 viigiseisult tegid viljandlased peamiselt Mikk Variku ja Kristo Voika vedamisel 7:1 vahespurdi ja jätkasid sama enesekindlalt.

Kodumeeskonna peatreener Kaupo Liiva rõhutas enne mängu, et realiseerimine peab oluliselt paranema, ent kolmapäeval suudeti esimese 17 minutiga visata vaid neli väravat. Kehralased vähendasid kaheksaväravaliseks kasvanud kaotusseisu enne poolajavilet kahe võrra, ent valgevenelased Sergei Rodjukovi ja Andrei Hapali visked seadsid tabloole numbrid 12:20.

Teine poolaeg suurt muutust ei toonud. Kehra sai vahe jälle kuue peale, aga külalised spurtisid uuesti eest ja juhtisid parimal juhul juba 11-ga. Lõppseis andis Viljandile tänavuse hooaja esimese võidu Kehra üle, tulemusega 32:26.

Kristo Voika viskas viljandlaste kasuks üheksa väravat, Sergei Rodjukov lisas kuus, Kristo Järve viis ja Mikk Varik neli tabamust. Kaotajate poolel langes peamine skooritegemine välismaalaste õlule – Dmõtro Jankovski viskas seitse, Abdel Djalil Machou kuus, Nikita Jermaševitš ja kuu algul 17aastaseks saanud oma kasvandik David Mamporia neli väravat.

Teises esinelikumeeskondade vastasseisus kohtusid Põlvas kohalikud Coop ja Serviti. Eesti liigas tänavu vaid võite tunnistav Serviti pääses kiirelt 4:1 ja siis juba 10:3 ette. Tiitlikaitsja tütarklubi noored tegid tugeva lõpu, ehkki vahepeal neljaväravaliseks sulanud kaotusseis paisus poolajavileks numbriteks 13:19. Servitil sai ainuüksi avapoolajal käe valgeks 11 pallurit!

Teisel pooltunnil püsis Serviti edu pidevalt kuue- või seitsmeväravalisena ja lõpuvile kõlades oli kirjas järjekordne võit tulemusega 37:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles