Viljandi pannakse talisuplejate kaardile

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varem on mittetulundusühing Eesti Talisuplusselts korraldanud talvist suplemist ja saunatamist Viljandi linnast märksa väiksemas Järva-Jaani alevis.
Varem on mittetulundusühing Eesti Talisuplusselts korraldanud talvist suplemist ja saunatamist Viljandi linnast märksa väiksemas Järva-Jaani alevis. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Jääauku hüppamiseks valmis olevatel inimestel on Eesti Vabariigi suurel aastapäeval põhjust Viljandi järve äärest läbi käia, sest seal saab nii talisupelda kui saunatada.

​«Ma vaatasin Viljandit kaardi pealt ega näinud seal talisuplejaid, küll aga kahte väga ilusat järve, mis on ka talvel suplemiseks ideaalsed,» rääkis mittetulundusühingu Eesti Talisuplusselts eestvedaja ja laupäevase ürituse korraldaja Himre Leenpalu. 

Varem sellist ühissuplust Järva-Jaani alevis organiseerinud järvamaalane on kindel, et enam kui 17 000 elanikuga linnas leidub inimesi, kes tahavad jääauku hüpata ning seejärel end tünni- või leilisaunas üles soojendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles