Maksuamet hakkab neljapäeval inimestele miljoneid eurosid tagastama

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise nädala hakul alustas maksu- ja tolliamet tuludeklaratsioonide vastuvõtmist ja sel nädalal algab enammakstud tulumaksu tagastamine.
Eelmise nädala hakul alustas maksu- ja tolliamet tuludeklaratsioonide vastuvõtmist ja sel nädalal algab enammakstud tulumaksu tagastamine. Foto: Marko Saarm

Maksu- ja Tolliamet teatas oma Facebooki lehel, et ametnikud olid kolmapäeva pärastlõunaks teinud 30 000 inimese kohta mullu enammakstud tulumaksu tagastamise otsuse ning raha peaks jõudma nende inimesteni neljapäeval.

Päevas saab maksuamet teha kuni 60 000 otsust ja praegu ootab tagastamist kokku 300 000 inimest, kes saavad tagasi kokku 60 miljonit eurot. Järgmise nädala lõpuks peaks enamik inimesi, kelle deklaratsioonid ei vaja täiendavat kontrolli, tulumaksutagastuse olema kätte saanud.

Algse plaani järgi pidi enammakstud tulumaksu tagastamine algama järgmisel nädalal. Mullu tuli riigil inimestele tagasi maksta umbes 100 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles