Jalgsi või mootoripõrinal pole suusarajale asja

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olgugi et Viljandi järve terviseraja ääres keelavad märgid seal mootorsõidukiga liikuda, leidub nii mõnigi, kes seal põrina saatel sõidab.
Olgugi et Viljandi järve terviseraja ääres keelavad märgid seal mootorsõidukiga liikuda, leidub nii mõnigi, kes seal põrina saatel sõidab. Foto: Elmo Riig

​Esmapilgul tundub ehk kentsakas mõelda, et kondimootoriga liikuvad inimesed rikuvad suusaradasid rohkemgi kui mootoripõrina saatel tuhisejad. Suusaradu rikkuvaid jalajälgi on sel hooajal tähele pannud nii rajameister kui suusatreener.

Ümber Viljandi järve kulgevat terviserada hooldava Viljandi spordikeskuse juhataja Mati Jürissoni jutu järgi kõnnivad mõned jalutajad otse suusaraja peal. 

«On ette tulnud, et lähed värske jäljega ja siis kõnnitakse kohe mööda jälge – see on kõige hullem, mis teha annab,» lausus Jürisson. «Kõige drastilisem näide on see, kui ka Valuoja orgu sai rada tehtud ning kõnniti mööda seda, mitte pargis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles