Kehra loodab kodusaalis Viljandile lähemale jõuda

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC kohtub kolmapäeval meistriliiga mängus kodusaalis HC Kehraga.
Viljandi HC kohtub kolmapäeval meistriliiga mängus kodusaalis HC Kehraga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Käsipalli meeste meistriliiga vaheturniiridel ootab ees teine voor: kolmapäeval kohtuvad HC Kehra / Horizon Pulp&Paper ja Viljandi HC. Mullune teine ja kolmas on tabelis vastupidistel kohtadel ning viljandlaste edu kasvas eelmises voorus neljale punktile.

Kehra mängib kodusaalis ja leiab kindlasti tuge tõsiasjast, et pole tänavu Viljandi HC-le kordagi kaotanud. Pisut enam kui kaks nädalat tagasi kohtuti Balti liigas ja Viljandis tehti 26:26 viik. Varasematest käimasoleva hooaja mängudest on Kehral kirjas kaks võitu: meistriliigas 31:29 ja Balti liigas 32:21 ning detsembrikuine 30:30 viik Kehrast.

Marko Koks
Marko Koks Foto: Peeter Langovits / Postimees

«Tähtis mäng on ees, Kehra tahab kindlasti võita, aga eks tahame meiegi ja mitte ainult seepärast, et tänavu nende vastu veel võiduta oleme,» sõnas Viljandi HC peatreener Marko Koks. Tema sõnul on paari nädala tagune Balti liiga mäng meeskonnal värskelt meeles ja seekord peavad viljandlased suutma initsiatiivi paremini hoida.

Kolleegiga oli mängu tähtsusest kõneldes nõus ka Kaupo Liiva. «Meil on väga oluline nädal, nii koduse kui Balti liiga mõistes ning loomulikult oleme seda kogu meeskonnaga teadvustanud,» kinnitas kehralaste juhendaja.

Nädal tagasi Servitile suurelt alla jäänud Kehra teab, et parandamisruumi on palju. «Oleme palluritele rõhutanud, et mängudistsipliinist peab kinni hoidma ja platsil tegema varem kokkulepitud liikumisi. Samuti pöörasime tähelepanu realiseerimisele, sest Serviti vastu oli see kohutav,» selgitas Liiva.

Kolmapäeval peetakse veel kaks kohtumist. Tugevamas nelikus mängivad omavahel Põlva meeskonnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles