Tantsupäeval joonistus koolihoovi tuttav kujund

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvastu gümnaasiumis peeti teist korda talvist tantsupidu.
Tarvastu gümnaasiumis peeti teist korda talvist tantsupidu. Foto: Erakogu

Läinud nädalal peeti Tarvastu gümnaasiumis teist korda talvist tantsupidu, mil õpilased tegid ühise tantsutunni koolimaja hoovis.

Tänavuse tatsupeo jäädvustas drooniga õhust sama kooli õpilane Karl Kristofer Alp, kes salvestise ka meeleolukaks vidoeklipiks monteeris ning on selle nüüd kõigile nautimiseks Youtube`i kanalisse postitanud.

Tarvastu gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja Marge Almre kõneles, et tantsupidu kujunes emotsionaalseks nagu mullugi ning tema arvates naudivad õpilased ühist talvist tantsutundi.

«Droonivideost nähtub, et kõik kujundid ei kukkunud meil välja päris nii, kui ma olin kavandanud, aga sellest hoolimata oli tulemus väga hea,» kõneles õpetaja.

Ta lausus, et sellist harjutamist ja proove nagu suurel tantsupeol nad ei teinud ning seepärast ongi väiksemad möödalaskmised mõistetavad. «Mina jäin ikka väga rahule. Noored olid kõik tublid ja kujundid said ju kokkuvõttes päris kenad,» kiitis Marge Almre.

Nagu läinud aastal antud usutluses kordas õpetaja tänavugi, et noori tantsima meelitada pole kuigi suur mure. «Üldiselt osaletakse meelsasti. Veidi häbelikud kipuvad olema kuuendate ja seitsmendate klasside noormehed, aga lõpuks tulevad nemadki kaasa,» arutles Marge Almre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles