Sürgaveres lahenes võrkpallisari

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
20. võrkpallisarja võitis Ruusi / Tääksi meeskond.
20. võrkpallisarja võitis Ruusi / Tääksi meeskond. Foto: Erakogu

Laupäeval oli Sürgavere spordihoones 20. meeste ja 9. naiste võrkpalli sariturniiri viimane mängudepäev.

Võitlusliku finaali järel sai naiste turniiril võidu Suure-Jaani esindus. Teise kohaga lõpetas Saarepeedi ja kolmanda kohaga naiskond Vallakad. Sarja viie etapi kokkuvõttes teenis tänavu 27 punktiga üldvõidu Saarepeedi, kellele järngesid Suure-Jaani ja Päri esindus. Neljanda kohaga lõpetas naiskond Vallakad, viiendana Imavere ja kuuenda kohaga Tarvastu.

Meeste turniiril selgusid paremad alles viimastes lahingutest. Tänavu 20. korda teoks saanud sarja võitis 46 punktiga Ruusi/Tääksi meeskond. Kokkuvõttes 44 punktiga lõpetanud Sürgavere meeskond sai teise koha ning kolmas oli meeskond Partner, kelle kontosse kogunes viie etapiga 41 punkti. Turniiril mängis kaasa kümme meeskonda.

Suurima kiituse ja aplausi pälvis osalejatelt sariturniiri eestvedaja Arne Miilen.
Suurima kiituse ja aplausi pälvis osalejatelt sariturniiri eestvedaja Arne Miilen. Foto: Erakogu

Sürgavere spordihoonesse oli sarja peakorraldajad Arne Miileni eestvedamisele üles seatud sariturniiri ajalugu tutvustav väljapanek ning lõpetamisel said eriauhinna kõigil 20. hooajal sarjas kaasa teinud mehed: Arne Miilen, Hando Uuetoa, Jüri Sulg, Rein Luup ja Arvi Hindriks. Meeles peeti kõiki, kes on olnud sariturniiridel platsil peaaegu 20 aastat, ja abilisi. Suurima kiituse ja aplausi pälvis osalejatelt sariturniiri eestvedaja Arne Miilen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles