Kristel Moorats hindas hõbedat kaalukamaks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu tantsukoolide Tango ja Respect ühispaar Kristel Moorats ja Ander Saago saavutasid Eesti täiskasvanute kümne tantsu meistrivõistlustel hõbemedali. Noorte tiitlivõistlustel pälvisid nad omas vanuserühmas Ladina-Ameerika tantsudes kulla.
Tartu tantsukoolide Tango ja Respect ühispaar Kristel Moorats ja Ander Saago saavutasid Eesti täiskasvanute kümne tantsu meistrivõistlustel hõbemedali. Noorte tiitlivõistlustel pälvisid nad omas vanuserühmas Ladina-Ameerika tantsudes kulla. Foto: Kristo Parksepp (Fotosioon Fotostuudio)

Viljandlanna Kristel Moorats teenis koos paarilise Ander Saagoga läinud laupäeval Tartus peetud Eesti tantsuspordi liidu meistrivõistlustel alla 21-aastaste arvestuses Ladina-Ameerika tantsudes kulla ja täiskasvanute kümne tantsu meistrivõistlustel hõbeda.

Ise neid kahte medalit kõrvutades leidis enam kui kümme aastat tagasi õpetaja Helle Paldra juhendamisel Viljandi Linavästriku klubis tantsuspordiga algust teinud 17-aastane neiu, et kaalukam saavutus on täiskasvanute hõbemedal. «Head tulemused on mõlemad, aga täiskasvanute kümne tantsu hõbe on ilmselt ikka uhkem tulemus,» lausus ta.

Mooratsi sõnul eeldab kümne tantsu võistlusel osalemine stabiilsust ja nii standardtantsude kui Ladina-Ameerika tantsude korralikku valdamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles