Ebatüüpilise välimusega popstaari isekas elu

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ebatüüpilise välimusega popstaari Phil Collinsi elust saaks hea dramaatilise filmi ja küllap see kunagi ka tuleb. Üks võimalus Collinsi raamatust osa saada on seda kuulata. Veidi üle kümne tunni kestva audioversiooni luges sisse autor ise ning asjatundjate hinnangul sai see nii hea, et näiteks New York Times arvustaski teost selle põhjal.
Ebatüüpilise välimusega popstaari Phil Collinsi elust saaks hea dramaatilise filmi ja küllap see kunagi ka tuleb. Üks võimalus Collinsi raamatust osa saada on seda kuulata. Veidi üle kümne tunni kestva audioversiooni luges sisse autor ise ning asjatundjate hinnangul sai see nii hea, et näiteks New York Times arvustaski teost selle põhjal. Foto: Erakogu

Lauljal, trummaril, produtsendil, laulukirjutajal ja näitlejal Phil Collinsil on, mida meenutada. Samas, ega tal kerge ole olnud: korraliku pangakonto ja suure hulga fännide kõrval on aja jooksul tekkinud küllalt neid, kes vihkavad teda juba põhimõtteliselt, ning eks ka kuulsusel kui sellisel ole omad kõrvalmõjud.

Viimati, kui Collins teatas järjekordsest comeback’ist, algatati isegi korjandus, et ta ei peaks lavalaudadele naasma. Sellest ta oma biograafias ei räägi. Küll aga on biograafia hea võimalus näidata koht kätte nendele, kes on kunagi kahelnud tema mitmekülgses andes. Takkapihta saavad oma osa nii jälgid ajakirjanikud kui Hollywoodi ennasttäis tüübid. Õnneks ei ole ta autobiograafiat teinud siiski pelgalt musta pesu pesemiseks, vanade arvete klaarimiseks ja komplekside selgitamiseks.

Ja andekas on Phil Collins igal juhul. Nüüd näitab ta end ka täiesti arvestatava kirjanikuna. Tema debüütteoses, mille peategelane on ta ise, on piisavalt neid kohustuslikke elemente, mis teevad ühe raamatu haaravaks ja põnevaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles