Rademar asub Viljandi Tuleviku suurtoetajaks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalliklubi Tulevik suurtoetajaks saab spordikaupluste kett Rademar.
Jalgpalliklubi Tulevik suurtoetajaks saab spordikaupluste kett Rademar. Foto: JK Tulevik

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik suurtoetajaks saab spordikaupluste kett Rademar. Leping sõlmiti sel nädalal.

Juba eelmistel aastatel on Rademari Viljandi kauplus olnud jalgpalliklubi Tulevik koostööpartner klubi treening- ja fännivarustuse müümisel. Tänavu otsustasid ettevõtte juhid Viljandi ainsa vutiklubi tegemistele oma tugeva õla alla panna. Neljapäeval allkirjastasid siinse Rademari kaupluse juhataja Krister Kallas ning Tuleviku president Raiko Mutle koostöö esimese etapi dokumendid ning Rademar andis üle kogu klubi noortestüsteemile ja esindusmeeskonnale mõeldud uued, tippkvaliteetsed Nike`i treening- ja mängupallid.

Tuleviku klubi juht Raiko Mutle on Rademari toetusest liigutatud. «Sõlmitud sponsorleping on kõige selgem näide sellest, kuidas tasa ja targu ülesehitatud suhe klubi ja tema toetaja vahel kujuneb aastatega tugevaks sõpruseks ning koostööks,» kõneles Mutle.

Raiko Mutle
Raiko Mutle Foto: Elmo Riig

Klubi juhi sõnul on Rademari Viljandi kauplus olnud jalgpallurite toeks juba aastaid, kuid tänavu soovis nende peakontor Tuleviku klubi tegemisi asuda toetama jõulisemalt kui kunagi varem. «Meile antud mängu- ja treeningpallide väärtus on rahaliselt selgelt mõõdetav ning vabastab meie eelarvest suure hulga pallide hankimiseks planeeritud raha, mida saame nüüd kasutada muudeks klubilisteks tegevusteks. Ennekõike tähtsustan ma siiski meie kahepoolset suhet kui kogukonnaklubi ja üle-eestilise ettevõtte lokaalselt vastutustundliku käitumise musternäidist,» vahendas Raiko Mutle sõnu Tuleviku klubi pressiteenistus.

Sama meelt on ka Rademari juhatuse liige Martin Juksar, kes kinnitas, et Rademarile on alanud koostöös  esmaoluline Viljandi sportiva noorsoo toetamine. «Rademari kauplusi leiab paljudest Eesti linnadest ning meie sooviks on, et ka pealinnast väljaspool elavate ja sportivate laste unistused ei jääks täitmata,» lausus Juksar. «Viljandi Tuleviku tegemisi oleme vaiksel moel toetanud juba mitu aastat. Jälgides nende toimetuste südamlikkust ja entusiasmi Viljandi spordielu edendamise nimel, leidsime juhtkonnas, et on aeg oma abipanust suurendada.»

Lisaks väärtuslike pallide kinkimisele toetab Rademar algaval hooajal Tuleviku noorteturniiride korraldamist ning nii leiab sel suvel Viljandis aset viis eri vanuserühmadele mõeldud miniturniiri, mis on koondatud ühise nime «Rademar Cup» alla.

Tuleviku esindusmeeskonda toetab Rademar mängijapreemiatega. Rademari panust saab algava kõrgliigahooaja vältel kindlasti tunda ka iga klubi poolehoidja, kes linnastaadionile Viljandi Tuleviku mänge vaatama satub.

Rademari logo hakkab algaval kõrgliiga hooajal kaunistama klubi esindusmeeskonna mänguvormi pükse.

1992. aastal asutatud Rademaril on 15 sporditarvete ja -rõivaste kauplust üle Eesti. Ettevõttes saab tööd ligi 200 inimest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles