Firma kingib sünnipäevaraha huvikoolidele

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Metall on Reinu tee ääres tegutsenud nüüdseks 25 aastat. Sünnipäeva tähistanud firma palus külalistel kingiraha annetada huvikoolidele.
Viljandi Metall on Reinu tee ääres tegutsenud nüüdseks 25 aastat. Sünnipäeva tähistanud firma palus külalistel kingiraha annetada huvikoolidele. Foto: Elmo Riig

Selle kuu viimasel päeval 25-aastaseks saav aktsiaselts Viljandi Metall pöördus kõigi oma klientide ja koostööpartnerite poole palvega, et nood ei tooks 1. märtsil Ugalas peetavale sünnipäevapeole kingitusi, vaid kannaksid kingiraha Viljandi huvikoolide tarbeks.

Viljandi Metalli juht ja üks omanikke Jaak Sulg selgitas, et samuti toimis firma ka viis aastat tagasi, kui raha koguti muusikakooli tarbeks. Siis osteti koolile pille. Nüüdki oli firmal mõte teha kampaania muusikakooli heaks, aga selle kooli direktor palus, et raha läheks kõigi linna huvikoolide tarbeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles