Vanima mobiiltelefoni otsingul

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ericsson GH 174 (suurem) nägi ilmavalgust 1994. aastal ning on seni töökorras ühes uuendatud akuga, kuid pole praegu kasutuses. 2004. aastal toodetud telefoni SonyEricsson T105 saatus on teadmata.
Ericsson GH 174 (suurem) nägi ilmavalgust 1994. aastal ning on seni töökorras ühes uuendatud akuga, kuid pole praegu kasutuses. 2004. aastal toodetud telefoni SonyEricsson T105 saatus on teadmata. Foto: Aivar Aotäht

Sidefirmade andmeil on vähemasti aeg-ajalt kasutusel mobiiltelefone, mil on vanust juba üle kahe aastakümne. Aga kui eakas võiks olla vanim mobiiltelefon, mida iga päev kasutatakse?

Tänapäeval tuleb vahetpidamata müüki uusi mobiiltelefone ning üle aasta kasutuses olnud seade tundub mõnele juba aegunud. Samas on inimesi, kes on ühe ja sama telefoniga õnnelikult elanud juba eelmisest sajandist.

Siinkohal pöördub Sakala oma lugejate poole, et leida üles vanimad mobiiltelefonid, mida Viljandimaa inimesed kasutavad. Ehk on just teil auväärt eas töökindel kõnemasin või teate kedagi, kes ei raatsi oma vana mobiiltelefoni uue vastu vahetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles