Tony Nõu püüab pääseda maailma­meistri­võistlustele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tony Nõu (vasakul) teenis Eesti noorsooklassi sisemeistrivõistlustel 200 ja 400 meetri jooksu kuldmedali. Eeloleval nädalavahetusel soovib ta saavutust korrata täiskasvanute mõõduvõtul.
Tony Nõu (vasakul) teenis Eesti noorsooklassi sisemeistrivõistlustel 200 ja 400 meetri jooksu kuldmedali. Eeloleval nädalavahetusel soovib ta saavutust korrata täiskasvanute mõõduvõtul. Foto: Marko Mumm

Viljandi 2017. aasta parimaks meessportlaseks nimetatud Tony Nõu, kes korjas läinud nädalavahetusel Eesti U-23 klassi kergejõustiku meistrivõistlustel 200 ja 400 meetri jooksu kulla, sihib eeloleval nädalavahetusel tiitlit juba riigi täiskasvanute võistlustel sooviga täita ka sisemaailmameistrivõistluste norm.

Pärast lihasepõletikust tingitud mõnenädalast jooksupausi hoogu koguv 19-aastane Audentese spordiklubi esindaja nentis, et noorte meistrivõistlustel näidatud tulemustega võib küll rahul olla, ent tänu vormi paranemisele õnnestub neid ehk veelgi kärpida.

Märtsi alguses Inglismaal Birminghamis peetavatest sisemaailmameistrivõistlustest osavõtu norm on 400 meetri jooksu puhul 46,70, ent Tony Nõu usub, et Eesti koondise vabapääset kasutades võib ta starti pääseda ka juhul, kui suudab eeloleval nädalavahetusel näidata tulemust 47,00 või 47,10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles