Viljandimaa noored hoidsid kuldset joont

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emilia Palgi tuli teivashüppemeistriks tulemusega, mis tähistab Viljandimaa alla 18-aastaste tütarlaste rekordit. Pilt on tehtud Viljandi Paalalinna viilhallis.
Emilia Palgi tuli teivashüppemeistriks tulemusega, mis tähistab Viljandimaa alla 18-aastaste tütarlaste rekordit. Pilt on tehtud Viljandi Paalalinna viilhallis. Foto: Elmo Riig

​Nädalavahetusel Tallinnas Lasnamäe hallis peetud kolme Eesti noorteklassi talvistel kergejõustikumeistrivõistlustel võitsid Viljandimaa sportlased kuulitõukes väljajagatud kuuest kuldmedalist kolm ning kaks kulda teenisid meie teivashüppajad.

Sisehooaja esimesed meistritiitlid jagati U-18, U-20 ja U-23 vanuserühma noormeeste ja neidude seas. Viljandimaalt olid kohal kõigi kolme siin tegutseva klubi esindajad ning kuldagi jagus neile kõigile.

Edukaimaks alaks kujunes meie noortele kuulitõuge. Tütarlaste U-18 klassis tuli Karksi klubi sportlane Gedly Tugi meistriks tulemusega 13.68, edestades vaid kümne sentimeetriga Emely Karhut Pärnust ja 11 sentimeetriga Gendra Allikmaad Saaremaalt. Sealjuures on tähelepanuväärne, et kaks edukamat tegid oma parima soorituse viimasel katsel, millega lükkasid senise liidri lõpuks pronksile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles