Ametist lahkuv juht uskus tööle asudes, et veekeskus valmib kiirelt

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta 9. veebruaril surus Jaanus Kukk veekeskuse juhina kätt arhitekt Margit Aulel, kes oli üks veekeskuse arhitektuurivõistluse võitjatest. Paraku jäi võidutöö vaid ilusaks pildiks, mida praegustel andmetel ehitama ei hakata.
Eelmise aasta 9. veebruaril surus Jaanus Kukk veekeskuse juhina kätt arhitekt Margit Aulel, kes oli üks veekeskuse arhitektuurivõistluse võitjatest. Paraku jäi võidutöö vaid ilusaks pildiks, mida praegustel andmetel ehitama ei hakata. Foto: Kaos Arhitektid/Projekt O2

​Poolteist aastat Viljandi veekeskust juhtinud Jaanus Kukk lahkub märtsist ametist. Tagantjärele tunnistab ta, et ametisse asudes arvas ta siiralt, et veekeskus valmib 2019. aasta veebruariks. Tegelikkus osutus pettumuseks.

Eelmise aasta 9. veebruaril lõppenud arhitektuurikonkursini läks kõik plaani järgi. Siis hakkas aga muresid tulema igast kaarest: ilmnes spordihoone kallis maaküsimus, läbirääkimised Viljandi Tarbijate Ühistuga ei kulgenud loodetud kiirusega ning lõpuks läksid linna ja valla poliitikud omavahel tülli ning kogu tegevus seiskus.

Poolteist aastat korraga nii olematut veekeskust kui täie hooga töötavat Sakala Keskust räägib intervjuus, milliste probleemidega pidi ta veekeskuse juhina tegelema ja kuidas mõjutavad poliitika ja valimised veekeskuse arendamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles