Piiride kompamine saatis tugeva telefoni looja karja. Teine jäi ellu

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Mis saaks teie telefonist, kui laseksite selle läbi jääaugu kahe meetri sügavusele vette ja võtaksite välja alles tunni aja pärast? Nutifon Cat S41 töötas rõõmsalt edasi, andes vaid teada, et aku on liiga külm. Käesolev lugu aga võinuks alata ka kurvemalt ja tulla palju lühem. 

Esimene Cat S41 saabub Sakala katsetele Lätist nagu ka mullu kevadel proovile pandud äärmuslikult veekindel Cat S60. Cati telefone Baltikumi importiva firma TCCM Baltimaade mänedžeri assistent Linda Dagile märgib, et sedapuhku on telefoni eelnevalt katsetatud, aga loodetavasti ei pane ma seda nii karmilt proovile kui eelmisel aastal.

Võib-olla ei pane tõesti. Mullu elas S60 kõik katsed edukalt üle, sealhulgas tund aega järjest viis meetrit vee all. S41 peaks vastu pidama sama kaua kahe meetri sügavusel. Muud vastupidavusparameetrid on neil võrdsed ja ma ei tihka mitut täispikka tööpäeva ainult telefoniga tegelemisele kulutada – äkki saab hoopis Sakala peatoimetaja taluvuspiir ületatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles