Võrkpallurid asuvad meistrit selgitama

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa võrkpallimeistrivõistlustel osaleb tänavu viis naiskonda.
Viljandimaa võrkpallimeistrivõistlustel osaleb tänavu viis naiskonda. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eeloleval reedel peetakse tänavuste maakonna võrkpallimeistrivõistluste esimesed mängud. Viljandi spordihoone kolmel väljakul saab avapäeval lahenduse neli meeste ja kolm naiste põhiturniiri vastasseisu.

Nii nais- kui meeskondi on tänavu turniiril viis. Mõlemal mõõduvõtul peetakse üheringiline põhiturniir, seejärel jätkavad neli esimest poolfinaalides.

Põhiturniiril peetakse kõik kohtumised kolme geimiga ning iga geimivõit annab tabelipunkti. Poolfinaalidest selguvad võitjad süsteemis «Viiest parem» ehk mängitakse kolme geimi võiduni.

Praegu on meeste ajakavas poolfinaalid kavandatud 23. märtsile, naiskondade poolfinaalid ning kõik kohamängude ajad on korraldajate ütlemist mööda veel lahtised.

Viljandimaa võrkpallimeistrivõistlustel osalevad tänavu naiskonnad Vallakad, Spordikooli Vilistlased, Spordikool, Põhja-Sakala Vald ja Viljandi Vald.

Meeskondadest on end kirja pannud Põhja-Sakala Vald, Spordikool, Baltichouse, Viljandi Vald ja Tääksi Spordiakadeemia / Põhja-Sakala Vald.

Maakonna võrkpallimeistrivõistlusi korraldab klubi VilVol koos spordiliiduga. Tiitlikaistja seisuses alustavad mõõduvõttuPõhja-Sakala valla meeskond ning Spordikooli naiskond.

Mängud

Reedel peetakse Viljandi spordihoone kolmel väljakul maakonna võrkpallimeistrivõistluste esimesed kohtumised.

  • Meeste põhiturniiril mängivad kell 19.45 Baltichouse ja Põhja-Sakala Vald ning Viljandi Vald ja Tääksi Spordiakadeemia / Põhja-Sakala Vald, kell 20.45 on vastamisi Baltichouse ja Tääksi Spordiakadeemia / Põhja-Sakala Vald ning Viljandi Vald ja Põhja-Sakala Vald.
  • Naiste põhiturniiri avamängus kohtuvad kell 18 Vallakad ja Spordikooli Vilistlased, kell 19 Spordikooli Vilistlased ja Põhja-Sakala Vald ning kell 20 Vallakad ja Põhja-Sakala Vald.

Allikas: VK VilVol

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles