Tartu suusamaraton tuleb täies mahus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
45. Tartu maratoni 63 kilomeetri distants saab pühapäeval Otepäält stardipaugu kell 9.
45. Tartu maratoni 63 kilomeetri distants saab pühapäeval Otepäält stardipaugu kell 9. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Tartu maratoni korraldajad otsustasid tänasel koosolekul, et pühapäeval aset leidev 45. Tartu maraton saab teoks täies mahus klassikalisel Otepää ja Elva vahelisel trassil.

«Otsus tugineb avatud raja sõitude käigus tehtud rajavaatlusele, raja seisukorra hinnangule ja selle nädala ilmaprognoosile. Praegused ilmaennustused näitavad stabiilsete olude jätkumist maratonini,» ütles võistluste direktor Indrek Kelk pressiteenistuse vahendusel.

Indrek Kelk
Indrek Kelk Foto: SILLE ANNUK/PM/SCANPIX BALTICS

Tema sõnul on valdav osa rajast heas seisus. Selle viimasel neljandikul on mõni üksik kehvem koht, mida püütakse pühapäevaks käsitööga parandada, aga üldpilt on siiski väga hea.

45. Tartu maratoni 63 kilomeetri distants saab pühapäeval Otepäält stardipaugu kell 9, lühema, 31 kilomeetri suusatajad stardivad Arulast kell 12.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles