Volikogu liige võitis pokkeriturniiri

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud nädalavahetusel Viljandis tavapärasest kõrgema sisseostuhinnaga pokkeriturniiri võitnud Harri Juhani Aaltonen on avalikkusele tuntud nii kohaliku küünlavabriku töötaja kui poliitikuna.
Möödunud nädalavahetusel Viljandis tavapärasest kõrgema sisseostuhinnaga pokkeriturniiri võitnud Harri Juhani Aaltonen on avalikkusele tuntud nii kohaliku küünlavabriku töötaja kui poliitikuna. Foto: Elmo Riig

Läinud laupäeval oli Viljandi ainsas kasiinos Grand Prix kogenud mängijatele mõeldud pokkeriturniir, mille võitis kohalik poliitik, linnavolikogu liige Harri Juhani Aaltonen.

«Viljandi High-Rolleri» nime kandvat turniiri peeti esimest korda ning sellel osalemiseks tuli tasuda tavapärasest suurem, 150-eurone sisseostuhind. Ühel laual korraldatud võistlus tõi kokku 11 pokkeriringkondades rohkem või vähem tuntud mängijat Eesti eri paigust. Aaltonen juhtis mõõduvõttu algusest peale ning viis lisaks karikale koju ka 714 eurot auhinnaraha

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles