Õpilaste koorekiht kuulas aidas kontserti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Publiku hulgas oli igas vanuses õpilasi.
Publiku hulgas oli igas vanuses õpilasi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile kogunesid Viljandi pärimusmuusika aita enam kui nelisada olümpiaadivõitjat ja õpilasüritustel häid kohti saanud noort ning nende juhendajad, aineühenduste juhid ja ürituste korraldajad.

Kõik said osa lustakast kontserdist, kus Lauri Õunapuu ja Tarmo Noormaa esitasid rohkem kui saja aasta vanuseid laule. Tublidele õpilastele ütlesid tunnustavaid sõnu ka Viljandi maavanem Lembit Kruuse ja omavalitsuste liidu esimees Ene Saar.

Iga osaleja sai rinda märgi «Maakonna parim» ning pärast kontserti ootas kõiki kutsutuid suupistelaud, kust nad said põske pista nii soolast kui magusat.

Viljandimaa omavalitsuste liidu (VOL) kultuuri- ja noorsoonõuniku Kristiina Alliksaare sõnul on liit parimate õpilaste tänuvastuvõttu korraldanud alates 1997. aastast. Tänavu oli viieteistkümnes kord.

Kui algul kutsuti vastuvõtule vaid VOL-i toetusel korraldatud ürituste parimad, siis nüüd on nendele lisandunud nii maakondlike kui üleriigiliste olümpiaadide võitjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles