Saara Orav ammutas hulga enesekindlust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saara Orav
Saara Orav Foto: tennis.ee

Neljapäevast laupäevani Tallinnas mängitud naiskondliku «Fed Cupi» Euro-Aafrika tsooni I grupi turniiril Eesti võistkonda kuulunud viljandlanna Saara Orav andis oma enesekindla esinemisega tenniseringkondades jutuainet, seda kindlasti õigustatult ja positiivses võtmes.

Läinud neljapäeval alistas Eesti tennisenaiskond avamatšis Portugali mängudega 2:1, kaotas päev hiljem 0:3 tugevale Suurbritanniale ning alistas laupäeval ilma Eesti esireketi Anett Kontaveidita mängides viienda koha matšis 2:1 Horvaatia. Saara Orav käis väljakul kõigil kolmel päeval paarismängus ning avas laupäevase Eesti ja Horvaatia matši üksikmänguga.

Neljapäeval koos riigi esinumbri Anett Kontaveidiga kodupublikule võitluslikku paarismängu pakkunud Saara Orava panus Portugali alistamisse oli märkimisväärne. Kogu matši saatust otsustava kohtumises suutsid eestlannad selle kahe kiire lõpmänguni läinud setiga võita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles