Põrunud professorid olid Viljandimaa tantsupäeva vaimukaimad tegelased

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile oli Sakala keskuse lava festivali «Koolitants» Viljandimaa vooru päralt. Kahe kontserdi jooksul astus üles sadu lapsi, kes näitasid, mida nad juhendajate abil õppinud on. Laval võis näha karaktereid alates klatšimooridest kuni põrunud professoriteni.

Tantsustuudio Maerobic treener Rita Muttel ütles, et neil läks väga hästi – kahel kontserdil astus nende stuudio kasvandikest lavale kaheksa gruppi, kellest poolte juhendajaks oli tema. Kõik tegid treeneri sõnul väga silmapaistvad esitlused ning said selle eest ka žüriilt innustavat tagasisidet. 

Kaks Mutteli juhendatud gruppi valiti eile publiku lemmiku hääletusele. Õhtusel kontserdil osutus selleks grupi RM6 tants «Põrunud professorid», mis teenis ka eripreemia vaimukate karakterite eest. Hommikusel ülesastumisel tantsis end publiku südamesse tema pisikeste grupp, kes esitas «Trollide sünnipäeva».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles