Uisupeo pildid ja video. Presidendi pildiga uisumaratonile tulnud naine jäi autogrammist ilma

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Algselt 28. jaanuaril toimuma pidanud IX Mulgi uisumaratonil plaanis osaleda ka president Kersti Kaljulaid, kes viibib praegu aga Lõuna-Korea visiidil, kus käis ka Pyeongchangi olümpiaradadel suusatamas.

«Muidugi ei peaks ta seal suusatama, Eestis saab ka suusatada,» leidis tänasel Mulgi uisumaratonil osalenud Jana, kes tuli kohale Tallinnast ja oli valmistunud selleks, et presidendilt autogrammi paluda. Nimelt oli tal kaasas presidendist teha lastud foto, mille plaanis koos autogrammiga ära raamida. Alles hiljem kuulis ta uudistest, et autogrammijaht läheb luhta, sest Kersti Kaljulaid, kes osales mullusel Mulgi uisumaratonil, on seekord kaugematel radadel.

Sellepärast ennast ka pikale, 30-kilomeetrisele, distantsile kirja pannud Jana katkestas sõidu pärast teist ringi, sest jalg kiskus krampi. Ükssarveks riietunud naine ütles, et saatuslikuks said hokiuisud, mis ei ole järvejääle mõeldud. «Arvasin, et võiks lihtsalt tulla ja mõnusalt aega veeta. Tulin esimest korda ja täiesti üksi. Õnneks on üks tuttav ka rajal, keda siin praegu ergutan,» rääkis ta ja leidis, et ainuüksi osavõtt vääris kohaletulekut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles