Kuidas «Olümpiastuudio» sünnib

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Kaggel (vasakul) ja Madis Kimmelil oli esimeses saates külas 20 aastat Eestis elanud ja eesti keelt valdav Lõuna-Korea päritolu Joeng Gon Kim.
Rasmus Kaggel (vasakul) ja Madis Kimmelil oli esimeses saates külas 20 aastat Eestis elanud ja eesti keelt valdav Lõuna-Korea päritolu Joeng Gon Kim. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

«Täitsa pekkis!» hüüatab Kanal 2 igaõhtuse otsesaate «Olümpiastuudio» režissöör Martin Korjus ja sammub olümpiatoimetuse saali. «Mis viga?» pärib saate toimetaja Kerli Dello. «No vaata, kuidas eestlased hüppavad. Mis õhtusest saatest saab? Mis me sinna paneme?» küsib Korjus irooniliselt, vaadates suusahüppe normaalmäe kvalifikatsioonivõistlust.

Neljapäeval kell 20 algava pooletunnise saate plaan on tegelikult juba paigas ja materjali jääb ülegi.

Olen jõudnud pealinna Maakri tänava olümpiatoimetuse saali, kus seinu katavad temaatilised maalingud. Koos minuga on avaras saalis Dello, kes äkki karjatab: «Eiii!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles