Kildu külalistemaja peakokk serveerib presidendi vastuvõtul Soomaa karu (1)

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilegi valmistas Kildu külalistemaja peakokk Raul Liebenau karuliha. Seda pakub ta tänasel üritusel, millele on külalisesinejaks kutsutud Maire Aunaste. Kahe nädala pärast valmistab ta suupisteid juba presidendi külalistele.
Eilegi valmistas Kildu külalistemaja peakokk Raul Liebenau karuliha. Seda pakub ta tänasel üritusel, millele on külalisesinejaks kutsutud Maire Aunaste. Kahe nädala pärast valmistab ta suupisteid juba presidendi külalistele. Foto: Elmo Riig

Kildu külalistemaja peakokk Raul Liebenau sai oma vanal meiliaadressil kutse minna vabariigi aastapäeval presidendi vastuvõtule pakkuma Põlvamaa maitseid, sest tema endine töökoht oli Mooste viinavabrikus. Et ta on viimased viis kuud ametis hoopis Priit Toobali juures, pääseb ta esindama Viljandimaad

Raul Liebenau oli esiti oma sõnul väga kurb, et tema unistus kokana ei täitugi. Segadus sai aga lahendatud ja presidendi peakokk kutsus ta hoopis Viljandimaa toite pakkuma.

«See on väga suur asi,» ütles 27-aastane peakokk, kes on köögis rabanud 11 aastat. Valgast pärit Liebenau on peakokana töötanud viimased neli aastat ja teinud seda peaaegu puhkepäevadeta. Näiteks oli tal detsembris kõigest kaks vaba päeva, aastavahetusel lõpetas ta töö kella neljast hommikul.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles