Anu Ennoki klubi jõudis eurosarjas kaheksa hulka

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandist sirgunud võrkpallur Anu Ennok mängib teist hooaega Šveitsis Pfeffingeni Sm’Aeschi klubis.
Viljandist sirgunud võrkpallur Anu Ennok mängib teist hooaega Šveitsis Pfeffingeni Sm’Aeschi klubis. Foto: Erakogu

Eesti võrkpallikoondislane Anu Ennok tõi Euroopa tugevuselt kolmanda sarja Challenge Cupi kaheksandikfinaalist 28 punkti, aidates oma Šveitsi klubi Pfeffingeni Sm`Aesch veerandfinaali.

Selleks tuli kolmapäeva õhtul alistada Rumeenia klubi Bacau Stiinta. Pfeffingen oli kaotanud jaanuaris peetud esimese mängu 2:3 ja võitis kolmapäeval võõrsil peetud korduskohtumise 3:1 (26, –23, 23, 23). See tagas talle koha kaheksa parema hulgas.

Nurgaründaja Anu Ennok tõi nii esimeses kui teises mängus 14 punkti, lõi punktiks vastavalt kolm ja neli servi. Lisaks neljale pallinguässale panustas eestlanna eile võidusse ka üheksa rünnaku- ja ühe blokipunkti, vahendas uudist võrkpalliportaal volley.ee.

Viljandlanna sõnul kohtus kaks võrdset võistkonda. «Arvan, et olime Rumeenia võistkonnaga samal tasemel. Kui eelmises ringis Zagrebi naiskonnaga oli üsna kindel, et suudame võidukad olla, siis eilne võit oli ikkagi üsna napp ka punktide poolest,» rääkis Ennok.

Kui viimasel kaheksal hooajal on Šveitsi liigas võimutsenud Zürichi Volero, siis tänavune hooaeg on seni kulgenud põnevamalt: viimaste aastate valitseja hoiab põhiturniiril Pfeffingeni järel teist kohta. Kahel korral on Volero Pfeffingenile ka kaotanud, korra on jõutud võiduni. «Volero troonilt tõukamine ei ole enam nii ulmeline kui eelmistel hooaegadel, aga selleks peab meie mäng 101protsenti õnnestuma. Meistriks tulekuks peab finaalis võitma kolm mängu, seega eks näeme, mis kevadel saama hakkab. Praegu võtame mängu korraga,» selgitas Anu Ennok.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles