Hokiklubi noored kontrollisid mänguoskust Sakus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi hokiklubi noored mängumehed treenerite Ragnar Soo (vasakul) ja Ott Tootsi juhendamisel tegid laupäeval kaasa Saku klubi korraldatud miniturniiril. Pildil on Viljandi vanemad poisid kollases ja nooremad mustas vormis.
Viljandi hokiklubi noored mängumehed treenerite Ragnar Soo (vasakul) ja Ott Tootsi juhendamisel tegid laupäeval kaasa Saku klubi korraldatud miniturniiril. Pildil on Viljandi vanemad poisid kollases ja nooremad mustas vormis. Foto: Erakogu

​Kolmandat hooaega Viljandi hokiklubi juures tegutsev noorte treeningurühm võttis läinud nädalavahetusel osa Sakus miniturniirist.

Saku hokiklubi korraldatud võistluspäeval osalesid kahe vanuserühma noored ning mõlemas rühmas käis jääl neli võistkonda. Nooremas olid mängijad, kes on sündinud 2010. aastal või hiljem, ning vanemas mängijad, kelle sünniaasta on 2007–2009.

Viljandi hokiklubi nooremad poisid said kaks võitu ja ühe kaotuse, vanematel jäi seekord võidurõõm tundmata. Aga nagu ütles üks klubi kahest noortetreenerist Ott Tootsi, olid tublid kõik meie Harjumaal jääl käinud mängijad ning võistlemisvõimalus süstis neisse vaid häid emotsioone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles