Edasi lükatud Mulgi maratoni stardipauk laksatab homme

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile päeval alustasid Mulgi uisumaratoni korraldajad Viljandi järve lumme uue võistlusraja sisseajamist. Õhtul siluti rada vee abil.
Eile päeval alustasid Mulgi uisumaratoni korraldajad Viljandi järve lumme uue võistlusraja sisseajamist. Õhtul siluti rada vee abil. Foto: Marko Saarm

​Eile valmis Viljandi järvele uisurada – täiesti uus, aga varasemast poole lühem. Üheksanda Mulgi uisumaratoni korraldajad on veendunud, et homme saab kahe nädala eest edasi lükatud võistlus teoks.

Uue raja väljapuhastamist alustasid maratoni korraldajad eile ennelõunal. Õhtul lisandus abiväge, kellega koos asuti jäist pinda kastma ehk teisisõnu siluma. Millise tulemuse nähtud vaev andis, selgub täna.

Mulgi uisumaratoni peakorraldaja Kristjan Kivistik nentis, et esialgset võistlustrassi polnud enam võimalik kasutada. «Sulailm tegi sellele kõvasti kurja ja selle silumisel pole mõtet. Teeme uue, aga kahjuks poole lühema,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles