Suusasari algas imelisel rajal

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval sõideti Holstre-Pollis Viljandi suusasarja avaetapp.
Kolmapäeval sõideti Holstre-Pollis Viljandi suusasarja avaetapp. Foto: Erakogu

Kolmapäeval sõideti Holstre-Pollis Viljandi suusasarja avaetapp, mille oli kavas ligemale 800-meetrine vabatehnika sprint. Igal osalejal oli võimalik rada läbida kolm korda ning kirja läks kahe kiirema vooru aegade summa.

Meestest tegi õhtu parima tulemuse Indrek Hubel, naissuusatajatest oli parim aegade summa N-16 klassi kuuluval Janeli Alliksaarel.

Avaetapi tulemustega saab tutvuda siin.

Viljandi suusasarja korraldab Sakala suusaklubi. Üks korraldajates Silver Koovit tunnistas, et tänavu neljandat hooaega alustanud sarja pole Holstre-Pollis nii heades oludes peetud. «Rajatraktor käis vahetult enne starti raja üle ja sõtkus pehme lume kinni. Meeleolu lõi küünaldega tähistatud tõus,» lausus Koovit.

Tema sõnul jagus startijaid kella seitsmeni õhtul, mil finiš suleti.

Sarja teine võistlusõhtu on kavandatud 21. veebruarile Viljandi Huntaugu mäe lähistele neljakilomeetrise klassikasõiduna ja kolmas 7. märtsile Holstre-Polli. Mõistagi seab suusaürituse korraldajatele oma tingimused loodus ja nii võib kavva tulla muudatusi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles