Suure-Jaani neiu tõi lauljate võistluselt peapreemia

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani muusikastuudio juhendaja Ele Millistfer ja tema õpilane Triinu Johanna Sepp võitsid Kuressaares peapreemia ja mitu eripreemiat.
Suure-Jaani muusikastuudio juhendaja Ele Millistfer ja tema õpilane Triinu Johanna Sepp võitsid Kuressaares peapreemia ja mitu eripreemiat. Foto: Solistica

Eesti noorte lauljate konkursilt «Solistica» tõid Viljandimaa õpilased endaga kaasa hulga esikolmiku kohti ning eripreemiaid. Kõige edukamalt esinesid Suure-Jaani muusikastuudio noored, kelle esindaja Triinu Johanna Sepp võitis konkursi grand prix` auhinna.

Sepp võitis Kuressaares peetud võistlusel ka IV–VI klassi kategoorias ning tema juhendaja Ele Millistfer pälvis parima juhendaja tiitli ja sellega kaasneva Eesti autorite ühingu stipendiumi. Triinu Johanna Sepp sai stipendiumi kui parim Eesti muusika esitaja ning ühiselt said Sepp ja Millistfer parima koostöö preemia.

IV–VI klassi võistlejate seas sai kolmanda koha Emma Sepp Viljandi muusikakoolist (juhendaja Maarika Reimand) ning viienda koha Suure-Jaani muusikastuudio esindaja Hiie-Miina Riisk (juhendaja Kärt Kaljaspolik).

Gümnaasiumiõpilaste arvestuses oli Suure-Jaani muusikastuudio lauljanna Sigrid Kinguste neljas (juhendaja Ele Millistfer).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles