Saara Orav loodab täna väljakule saada

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlanna Saara Orav kutsuti Tallinnas «Fed Cupi» turniiril osalevasse Eesti naiskonda ning ta avaldas lootust, et koondise kapten Märten Tamla usaldab talle täna ka mänguvõimaluse Portugali vastu. Pilt on tehtud läinud aasta augustis Viljandis.
Viljandlanna Saara Orav kutsuti Tallinnas «Fed Cupi» turniiril osalevasse Eesti naiskonda ning ta avaldas lootust, et koondise kapten Märten Tamla usaldab talle täna ka mänguvõimaluse Portugali vastu. Pilt on tehtud läinud aasta augustis Viljandis. Foto: Elmo Riig

​Täna Tallinnas algaval «Fed Cupi» tenniseturniiril osalevasse Eesti naiskonda kutse saanud viljandlanna Saara Orav soovib väga õhtul Portugali vastu platsile pääseda ja ootab ärevusega naiskonna kapteni Märten Tamla sellekohast otsust.

Eilses põgusas telefoniusutluses tunnistas 16-aastane Viljandi tennisemängija, et tema kutsumine riigi esindusse oli ootamatu, aga kindlasti tähendusrikas.

«Vahetult pärast uudise teadasaamist olin ikka päris närvis. Enam aga närvi sees pole. On väike ärevus. Ühised treeningud on rahu tagasi andnud,» rääkis ta.

Märten Tamla oli tänavuse riikidevahelise naistennisistide võistkonnamängu võistluse Euro-Aafrika tsooni esimese grupi turniiri Eesti esindust moodustades kimbatuses: Kaia Kanepi jäi turniirist eemale, läinud aastal samal võistlusel väga hästi mänginud Maileen Nuudi ja samuti Maria Lota Kaul on vigastatud ning Valeria Gorlatši suurest spordist loobunud. Nii läheb Eesti olude sunnil Portugali ja Suurbritannia vastu mängima võrdlemisi noore koondisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles