Viljandi Espak on alustanud laienemist

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leola tänava poole jääva kivihoone lammutamise projekti kinnitas sel esmaspäeval Viljandi linnavalitsus.
Leola tänava poole jääva kivihoone lammutamise projekti kinnitas sel esmaspäeval Viljandi linnavalitsus. Foto: Elmo Riig

Plaanides ettevõttele arendusi, on aktsiaselts Espak Viljandi omandanud naaberkinnistu Reinu tee 37 ja linna piiri lähedale jääva krundi Looga tänav 19. Seal hiljuti osaühingule Baltazar kuulunud hulgiladu ootab lammutamine ja laienemise põhifookus on esialgu naaberkrundil.

Espak Viljandi juhatuse esimees Timo Riitmuru ütles, et ettevõte ostis Baltazarile kuuluva kinnistu konkreetse plaanita. «Praegu me täpselt ei tea, mida sellega peale hakkame: kas ehitame korterid, mingi keskuse või laopinnad. See ei pruugi olla seotud Espaki laienemisega,» rääkis ta.

Tema hinnangul on selliseid häid krunte Viljandis suhteliselt vähe ning esmalt uurib ettevõte, millest siin puudus on. «Äkki õnnestub midagi arendada,» lausus Riitmuru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles