Kohalik ettevõte aitab Viljandis sotsiaalruume sisustada

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis tegutsev tehas  kingib linna sotsiaalruumides kasutamiseks voodeid ja madratseid.
Viljandis tegutsev tehas kingib linna sotsiaalruumides kasutamiseks voodeid ja madratseid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Osaühing Bed Factory Sweden kingib heategevuslikus korras Viljandi sotsiaalruumides kasutamiseks voodeid ja madratseid.

Abilinnapea Janika Gedvili sõnul tuli ettevõtte koostöösoov talle meeldiva üllatusena. «Sisustame just sotsiaalkortereid ja vast remonditud täiskasvanute turvakodu. Bed Factory Swedeni juhtkonna pöördumine tundus hilise jõuluimena,» rääkis abilinnapea.

Tema sõnul annab ettevõtte soov kogukonna heaolusse panustada märku sellest, et Viljandis on ettevõtluseks soodne keskkond.

Viljandi linnavalitsuse avalike suhete osakonnast saadetud teates selgub, et lisaks on ettevõttel plaanis viia 28 madratsit sihtasutuse Perekodu kasvandikele.

Osaühingu Bed Factory Sweden tegevjuhi Indrek Aasna sõnul nähakse projektis mõlemapoolset kasu. «Me vajame uute töötajate tuleku ja tootmispinna laiendamise tõttu lisaruumi. Remondi käigus otsisime kohta, kus tootenäidised ja materjalid kasutuse leiaksid,» ütles Aasna.

Tema sõnul tuli linna sotsiaalametist info, et seal on just sellistest asjadest puudus. «Oleme kokku leppinud, et sellest kujuneb välja pikemaajaline koostöö,» lisas Aasna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles