Lapsed silkasid võidu ümber järve

, tervisespordiklubi Joosu liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Viljandis Paala järve ääres peetud lastejooksul selgusid nobedaimad 14 arvestuses. Traditsiooniliselt oli kavas ka tillujooks, milles paremust ei määratud.
Laupäeval Viljandis Paala järve ääres peetud lastejooksul selgusid nobedaimad 14 arvestuses. Traditsiooniliselt oli kavas ka tillujooks, milles paremust ei määratud. Foto: Roger Ote

Laupäeval peetud 55. laste ümber Paala järve jooks kujunes osavõtjate arvu poolest tubliks keskmiseks. Selle lõpetas 434 last, sealhulgas 140 tillut ehk viieaastast ja nooremat.

Kõik rajarekordid jäid püsima. Nii nendele kui ka osavõtjate arvule vajutas tõenäoliselt pitseri öö läbi kestnud vihmasadu, mis veidi enne esimest starti õnneks lakkas, et puhkeda taas pärast võistluse lõppu.

Alustades kuueaastastest tulid seekord võitjaks Tuule Truu ja Kert Mäesaar, Jane Roosimägi ja Kevin Kaares, Lissi Kubre ja Mihkel Lõpp, Jaanika Roosimägi ja Karl Rudolf Org, Grete Liisa Toom ja Robin Ruus, Marit Tõnisson ja Renee Razumov ning Kelina Lillemets ja Vahur Mäe.

Osavõtjate rekord pärineb mullukevadiselt ürituselt, millel oli 521 osalejat. Järgmine, 56. laste ümber Paala järve jooks on kavandatud 10. septembrile.

Jooksu protokolliga saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles