Kolme aumärgi saajat ühendab Ugala teater

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala teatri endine juht Peeter Tammearu (vasakul) ning 37 aastat Ugala teatrikunstnikuna töötanud Ingrid Agur saavad rinda Valgetähe V klassi teenetemärgi, praegugi Ugalas näitleja ja lavastajana töötav Andres Noormets Valgetähe IV klassi aumärgi.
Ugala teatri endine juht Peeter Tammearu (vasakul) ning 37 aastat Ugala teatrikunstnikuna töötanud Ingrid Agur saavad rinda Valgetähe V klassi teenetemärgi, praegugi Ugalas näitleja ja lavastajana töötav Andres Noormets Valgetähe IV klassi aumärgi. Foto: Margus Ansu; Marko Saarm

​President Kersti Kaljulaid annab Eesti Vabariigi 100. aastapäeva eel riigi teenetemärgid 166 inimesele, kelle hulgas on kaks endist ja üks praegune Ugala teatri töötaja.

«See annab märku sellest, et Eesti on üks ja sama asi. Siin ei ole väga suuri erinevusi ajas ega ruumis,» vastas Valgetähe IV klassi teenetemärgi saanud näitleja ja lavastaja Andres Noormets küsimusele, millest võiks kolme ugalalase valitute sekka pääsemine kõnelda. 

Koos Noormetsaga pälvisid riikliku tunnustuse kaks pikka aega Ugalas töötanud inimest. Valgetähe V klassi aumärgi saavad rinda Ingrid Agur ja Peeter Tammearu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles